Wat is vissen met een feeder ?

Wat is vissen met een Feeder ? 

Klik op de onderstaande link voor een prachtig artikel over het vissen met een Feederhengel.
http://www.ikvis.nl/witvis/vismethodes/feedervissen/

Contactformulier

9 + 14 =

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sint 2021Sint 2021

Het beste kunstaas

Contactformulier

10 + 7 =

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm In het verleden was er voor het vissen met de worm altijd een gesloten tijd. Nu is die wet sinds 2013 opgeheven en mag er dus het hele jaar met wom als aas gevist worden. Reden te meer om het misschien eens te gaan proberen om Karper te gaan...

Lees meer

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This