Onderwater filmen met de Denver camera

Dit is het tweede deel van Onderwater filmen met de Denver camera.
De camera is een Denver W5000, wat op zich een goede keus leek.
Deze camera is niet duur en je kunt een hoop pret ermee beleven.
De beek is mooi helder deze keer en je kunt dan ook kleine vissen zien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sint 2021Sint 2021

Het beste kunstaas

Contactformulier

3 + 12 =

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This