Onderwater beelden Denver Action Cam 5000W

Een video gemaakt over een boot die ik en mijn zoontje gemaakt hebben met een Denver Action Cam 5000W eronder gehangen.

Dit levert mooie beelden op , al was het water wel wat troebel.
De bedoeling is om dit vaker te doen en dan te kijken hoe de vis erop reageert en zeker
ook om mooie beelden te maken boven de voerstek.

Het beste kunstaas

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This