Het is weer zover, de mooiste tijd komt eraan

Het is weer zover , weer voor de eerste keer feederen dit jaar.
Met 2 feeder hengels en mais als gewapend, vissen op alles wat maar bijten wil .Lekker rustig is het hier wel , nog wel.
Locatie is de Slingeplas in Bredevoort.
Wel een paar aanbeten gehad , maar geen vis gevangen.
En ik moest  de sessie kort houden vanwege dreigend onweer.

 

Het beste kunstaas

Contactformulier

10 + 4 =

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This