Accessoires

Deze pagina gaat over eventuele accessoires die u kunt meenemen als u gaat vissen.

Ik zie heel veel mensen met de halve hengelsportzaak naar de stek komen, dat is natuurlijk aan hunzelf, maar zelf wil ik gewoon op de stek aankomen met zo weinig mogelijk spullen. Het kan dan heel snel een ding worden waar je tegenop ziet.
De basis wordt heel vaak vergeten. Buiten de echte fanatieke vissers die dagen lang aan het water kunnen zitten ( respect daarvoor ) kan het ook voor b.v. kinderen of beginnende vissers een reden zijn om niet meer te gaan.
Mijn kinderen vragen weleens : Papa mag ik mee vissen ?  Tuurlijk mag dat en dan ga je voor meestal niet langer dan een uurtje. Langer houden ze toch meestal niet vol. Als ik zelf ga feederen vragen ze vaak al niet eens meer of ze mee mogen, omdat ze weten dat Papa dan toch wel 4 uur wegblijft.
Mocht u bv gaan karperen met de brok of korst , dan heeft u geen grote uitrusting nodig.
Dit telt ook voor vissen met kunstaas.
In principe heb je een basis nodig en dat is :

Hengelsteunen, onthaker, aas, schepnet, eventuele reservehaakjes en wartels.
Met de Brok of Korst op Karper of met Kunstaas op Bears of Snoek kun je Snel resultaat hebben en dat kan het voor kinderen zeer leuk maken.

 

In onderstaande Youtube video wordt op een leuke manier uitgelegd wat de basis van het vissen is en hoe je dus simpel kunt beginnen.

Speciaal voor iedereen die wilt beginnen met vissen. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sint 2021Sint 2021

Het beste kunstaas

Contactformulier

3 + 15 =

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm In het verleden was er voor het vissen met de worm altijd een gesloten tijd. Nu is die wet sinds 2013 opgeheven en mag er dus het hele jaar met wom als aas gevist worden. Reden te meer om het misschien eens te gaan proberen om Karper te gaan...

Lees meer

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This